3.5 City Generator for Android

3.5 City Generator for Android 2.0

Опис

Дали сте уморни од трошење часови создавајќи населби за вашите авантури во Dungeons and Dragons или Pathfinder? Не гледајте подалеку од 3.5 City Generator за Android. Оваа апликација што ја менува играта се базира на табелите и алгоритмите наведени во 3.5 SRD (d20 систем за игри) и ви овозможува лесно да генерирате населби.

Со оваа апликација, можете да креирате градови со статистика за економија, демографија на раси и класи, детали за центарот за моќ и статистика на авторитет. Повеќе не треба да правите повеќе коцки само за да генерирате една населба. Едноставно направете неколку основни селекции и вашиот град или град ќе бидат генерирани и презентирани пред вас.

Но, тоа не е сè - оваа апликација овозможува и основно прилагодување на вашиот генериран град. Сакате поголема контрола врз изгледот или специфичните карактеристики? Идните верзии на апликацијата ќе вклучуваат уште повеќе опции за прилагодување.

Без разлика дали сте искусен DM или штотуку започнувате со играње на маса, оваа алатка е непроценлив ресурс за градење на светот и создавање населби надвор од манжетната. Со неговиот лесен за користење интерфејс и сеопфатните можности за генерирање податоци, никогаш не било полесно да се создадат извонредни светови за вашите играчи.

Па зошто да чекаме? Преземете го 3.5 City Generator за Android денес и започнете да создавате неверојатни населби за неколку минути!

Целосни спецификации
Издавач Finni McFinger
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/developer?id=Finni+McFinger
Датум на издавање 2020-08-06
Датум на додавање 2020-08-06
Категорија Игри
Под категорија Играње улоги
Верзија 2.0
Барања за ОС Android
Барања Requires Android 4.2 and up
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни