Stickman 3D Parkour for Android

Stickman 3D Parkour for Android 1.0.0

Android / stickman games arena / 0 / Целосни спецификации
Опис

Stickman 3D Parkour за Android е возбудлива игра која ви овозможува да ја доживеете возбудата на паркур како стикмен. Со своите целосно 3D нивоа и реалистична физика, оваа игра ќе ве држи на работ од вашето седиште додека трчате, скокате и лизгате низ различни пречки.

Една од најдобрите работи за Stickman 3D Parkour е тоа што нема чудни контроли. Ова значи дека е вистинска игра со платформер која е лесна за играње и не бара никакви комплицирани вештини за симулатор. Можете едноставно да го земете телефонот или таблетот и веднаш да почнете да играте.

Играта има многу различни пречки, вклучувајќи јами од лава, ласери и други опасности што можат да ве убијат ако не сте внимателни. Како тркач во оваа игра, вашата цел е да го достигнете таванот (или покривот) на вашите способности со надминување на овие предизвици.

Но, не грижете се – Stickman 3D Parkour не е само избегнување пречки. Исто така, ви овозможува да изведувате неверојатни акробации како превртување и скокање на ѕид додека се движите низ секое ниво. Со своите интуитивни контроли и респонзивна механика на игра, оваа игра ќе ве натера да се чувствувате како вистински мајстор за стап паркур за кратко време.

Без разлика дали сте нов во паркур или искусен тркач кој бара нов предизвик, Stickman 3D Parkour има по нешто за секого. Па зошто да чекаме? Преземете го денес од нашата веб-страница!

Карактеристики:

- Целосно 3D нивоа со реална физика

- Нема чудни контроли - вистинска игра со платформер

- Многу различни пречки, вклучувајќи јами од лава и ласери

- Изведете неверојатни акробации како превртувања и скокови на ѕид

- Интуитивни контроли со респонзивна механика на игра

Како да играш:

Играњето Stickman 3D Parkour е лесно! Едноставно користете ги копчињата на екранот за да го преместите вашиот лик на Stickman на секое ниво. Можете да прескокнете пречки со допирање на копчето „скок“ или да се лизнете под нив со лизгање надолу на екранот.

За да изведувате акробации како превртување или скокање на ѕид, едноставно поминете во насоката во која сакате да оди вашиот лик додека скока од површина (како ѕид). Со вежбање, ќе можете да направите некои навистина неверојатни потези!

Заклучок:

Севкупно, Stickman 3D Parkour за Android е одличен избор за секој кој сака платформер игри или сака да ја доживее возбудата на паркурот како лик од стапчиња. Со своите интуитивни контроли, реалистичен физички мотор и предизвикувачки нивоа полни со опасности и акробации - никогаш порано немало нешто слично! Па зошто да не го пробате денес? Преземете сега од нашата веб-страница!

Целосни спецификации
Издавач stickman games arena
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/developer?id=stickman+games+arena
Датум на издавање 2020-08-06
Датум на додавање 2020-08-06
Категорија Игри
Под категорија Спортски игри
Верзија 1.0.0
Барања за ОС Android
Барања Requires Android 2.3 and up
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни