City Coach Euro Bus Driving Simulator Game 2019 for Android

City Coach Euro Bus Driving Simulator Game 2019 for Android 1.1

Android / Turbo Car Racing Games 3D / 0 / Целосни спецификации
Опис

City Coach Euro Bus Driving Simulator Game 2019 за Android е напредна игра за возење автобус што нуди вистинско искуство на возачот на автобус. Со брзиот симулатор за автобуски автобуси на автопат, можете да уживате во најновата забава за возење во градски автобус. Играта е исполнета со патеки за возење на теренски автобуси и ви овозможува да го посетите целиот град со симулатор за градски тренер. Може да станете вистински возач на автобус со тоа што ќе седнете на возачкото место за службена должност и успешно ќе ја завршите должноста возач на автобус.

Спектакуларното брзо опкружување на автопатот развиено специјално за љубителите на возење автобуски автобуси ќе ви овозможи незаборавно искуство на возење по угорнини со автобус преку најлудите теренски патеки. Играта нуди многу маршрути за симулатор на автобуси за нагорнина за завршување на теренски мисии, а вашата главна цел е да земате и испуштате патници од различните постојки во градот.

City Coach Euro Bus Driving Simulator Game 2019 е оптимизирана со супер-брзи контроли за брзо и непречено возење и напредни моќни сопирачки, што ја прави една од најдобрите бесплатни игри за домашен софтвер достапни на уредите со Android. Тешките евро-автобуси се додадени специјално за вас, заедно со новите нивоа на јавен транспорт надвор од патот и контролите на симулатор за мегабус.

Играта содржи реални анимации за сообраќај и луѓе кои прават да се чувствувате како навистина да возите симулатор. Можете да возите низ бесни теренски патеки, но бидете внимателни на остри кривини и агли бидејќи дури и мали грешки над планини или ридови можат да го завршат вашето патување.

Euro Bus Driving Simulator 2019 е целосно комбиниран со игри со бесплатен автобус-возач и градски тренер-симулатор што нудат предизвикувачки мисии за завршување на сите предизвици за возење со евро-автобус додека извршувате должности во јавен превоз. Соберете ги сите патници кои стојат на различни постојки во тркачките игри додека се докажувате како еден од најдобрите возачи на училишни автобуси во градот.

Со многу детални off-road автобуси достапни за истражување на целосни градови, патеки на автопати и ридови; одлучете се за какви било контроли за возење автобус-автобус, i-e управувач или контроли на навалување! Деталниот внатрешен приказ на симулаторите за возење со евро-автобус ги анимира патниците кои влегуваат/излегуваат од автобуси додека висококвалитетната детална 3D графика обезбедува мазни реалистични контролни ефекти заедно со реални звучни ефекти!

Како заклучок, City Coach Euro Bus Driving Simulator Game 2019 за Android е возбудлив спој на интересни зависни игри за јавен превоз кои нудат предизвикувачки мисии додека извршувате должности за јавен превоз во различни делови на големите градови во Њујорк!

Целосни спецификации
Издавач Turbo Car Racing Games 3D
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/developer?id=Turbo+Car+Racing+Games+3D
Датум на издавање 2020-08-07
Датум на додавање 2020-08-07
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Разен софтвер за дома
Верзија 1.1
Барања за ОС Android
Барања Requires Android 4.1 and up
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни